In verband met de CoVid-19 pandemie is de Lions lente rally voorlopig uitgesteld.

Lions Zeist ter Bergen organiseert op …….. de 3de editie van de Lions Lente Rally.

De organisatie heeft wederom haar best gedaan om een uitdagende route voor u uit te stippelen. Deze rally staat open voor zowel ‘klassiekers’ (auto’s ouder dan 25 jaar) als voor uw eigen luxe auto. Wij willen graag benadrukken dat alle auto’s van harte welkom zijn! Het gaat om meedoen, waarbij u een goed doel ondersteunt en u tegelijkertijd een geweldig leuke middag beleeft.

Zowel beginners als de ervaren rallyrijder zullen plezier en uitdaging vinden in de Lions Lente Rally. De rally is voor iedereen te rijden, of je nu wel of geen ervaring hebt met Classic Car rally’s.

De rally voert je over prachtige wegen langs de mooiste plekjes in Midden-Nederland waar menigeen nog nooit geweest zal zijn. Het mooie jaargetijde, waarin de rally plaatsvindt, maakt het plaatje compleet.

De rally die wij hebben uitgezet heeft een lengte van ongeveer 80 km, waarvoor u zo’n 2 uur onderweg bent. Er wordt gebruik gemaakt van de bekende kaartleessystemen zoals de bolpijl en fotoherkenning. Er worden diverse opdrachten en controles ingebouwd om tot een eindklassering te komen. Het is dus geen snelheidsrit!

Een serviceteam met deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze dag.

Er zijn door de deelnemers verschillende prijzen te winnen waaronder voor de beste prestatie en een ‘prix equipe d’élegance’.

De 3de Lions Lente Rally zal starten bij het Slot Zeist, waar u vanaf 13.00 uur zult worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Hier ontvangt u de instructies en worden ook uw rallyschildje, het routeboek en iets te eten voor onderweg uitgereikt waarna vanaf 14.00 uur de eerste equipes zullen starten.

Er is ruimte voor maximaal 50 equipes (100 personen), dus schrijf je snel in, want vol = vol! Solorijden is niet toegestaan.

UW STARTNUMMER WORDT BEPAALD DOOR VOLGORDE BINNENKOMST VAN HET INSCHRIJFFORMULIER EN DE BETALING VAN HET INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld voor de compleet verzorgde Lions Lente Rally bedraagt € 110* per equipe van 2 personen en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie / thee met wat lekkers
  • Lunchpakketje voor onderweg
  • Rallyschildje
  • Serviceteam ondersteuning onderweg
  • Finishlocatie borrel op een sfeervolle locatie.
  • *exclusief geheel verzorgde BBQ, deze is optioneel en bedraagt € 20,75 p.p.

Indien u kiest voor deelname via uw bedrijf dan is het inschrijfgeld € 230 per equipe en daarbij ontvangt u extra:

  • Advertentie (full colour advertentie / logo) in het routeboek
  • Vermelding tijdens de rally en op onze website
  • Geheel verzorgde BBQ op de finishlocatie.

Ik hoop je de 17de mei te mogen verwelkomen!

Klik hier om u in te schrijven!