Lions Club Zeist Ter Bergen

Goede Doelen

Goede Doelen

Zeist en Driebergen tellen meerdere instellingen voor ouderenzorg. Elke instelling heeft een coördinator die verantwoordelijk is voor het vrijwilligerswerk in de instellingen.

De niet-zorggebonden activiteiten zijn in handen van vrijwilligers. Deze activiteiten zijn een substantieel onderdeel van de zorg.
Budgetten voor activiteiten zijn de afgelopen jaren steeds verder gedaald. Door bezuinigingen zijn veel activiteiten vervallen.

Ons Goede Doel

Lions Club Zeist Ter Bergen wil zich daarom inzetten om, middels onze Lions Lente Rally, gelden te werven die in deze situatie een positieve verandering brengen. De club neemt het initiatief voor het tegengaan van vereenzaming door middel van het organiseren van een feestavond voor ouderen.
Met het organiseren van een feestavond wordt er aandacht geschonken aan het zogenaamde ‘Blue Monday’ gevoel bij ouderen.

Om dit ‘Blue Monday’ project tot een groot succes te maken is er naast de persoonlijke inzet van de Lions ook een geldbedrag nodig. Met de opbrengst van deze rally wordt dit mooie project mogelijk gemaakt!

Laten we onze vaders en moeders de waardering en zorg geven die hen toekomt!

Een dag om nooit te vergeten!

Samen met Lions Bunnik fietsen we het hele jaar door met meervoudig gehandicapten van Bartiméus.

Daarnaast zetten wij ons ieder jaar in voor Utrechts Landschap en helpen wij met het knotten van de wilgen. Wilgenknotten

Als we de mogelijkheid hebben ondersteunen we andere organisaties om hun doelen te kunnen bereiken. Voedselbank

Bekijk onze Nieuws pagina

Blijf op de hoogte van Lions Zeist Ter Bergen

 • Bartiméus, fietsen met meervoudig gehandicapten

  Lees meer...

 • Blue Monday, een dag om nooit te vergeten!

  Lees meer...

 • Wilgenknotten Utrechts landschap

  Lees meer...

 • Voedselbank

  Lees meer...

 • Partners

  Lees meer...

Shopping Cart