De 4e Lions Lente Rally

Op 4 juni 2023 verreden we alweer de 4e editie van de Lions Zeist Ter Bergen Lente Rally!

En het was een rally om niet snel te vergeten! Dit jaar was het een zonovergoten route die voerde door de Betuwe, de Gelderse Vallei en het zuidoosten van de provincie Utrecht.

Vanaf de startlocatie bij het Christelijk Lyceum in Zeist ging de route via het Kromme Rijngebied richting De Lek waar via de pont bij Beusichem werd overgestoken de Betuwe in.  Via onder andere Zoelmond, Maurik en Kesteren eindigde de eerste etappe van de rally bij ’t Veerhuis in Opheusden voor de lunch.

Via de brug bij Rhenen werd de Nederrijn over gestoken om provincie Utrecht weer in te rijden en via Amerongen, Leersum en Doorn weer terug naar Zeist te rijden waar restaurant Kerckebosch uiteindelijk de eindbestemming was.

Voor de een was de rit uitdagender dan voor de ander, maar uiteindelijk hebben 44 van de 45 equipes die aan de start waren de eindlocatie weten te bereiken. Helaas viel team “The Lakers” onderweg uit met mechanische problemen. Het deelnemers veld kende wat uitersten met een team wat bijna 100km extra heeft gereden, maar uiteindelijk was degene die als laatste starte, toch de winnaar. Gefeliciteer team ElectriFight!

Top 3 van de 4e  Lions Lente Rally:

#TeamBestuurderNavigator
1ElectriFightErika HarmRoderic Harm
2SmuldersDirk SmuldersSuzanne Smulders
3CloudNationArjen VriensBart Boonen
Lijst met de volledige uitslag: Finish lijst 2023

Lions Lente Rally 2023 werd mede mogelijk gemaakt door:

Foto impressie

Alle foto’s bekijken en downloaden